تبلیغات
متن كتاب های آموزشی

متن كتاب های آموزشی
همیاری 

فصل نهم

پاك سازی بدن از سموم

«با پاك سازی بدن از سموم به روش طبیعی، از بیماری ها پیشگیری، و از یك زندگی سالم و آرام لذت ببرید.»

مراحل پاك سازی بدن از سموم به روش طبیعی

          امروزه با آلوده شدن هوا مواد غذایی، آمار بیماری ها بسیار زیاد شده است. بسیاری از بیماری ها نتیجه ی تجمع سموم مختلف در بدن است، و این خود ناشی از آب و هوا و غذاهای آلوده است. این فاكتورها از عوامل بیماری محسوب می گردند.

          با خارج ساختن سموم از بدن، انسان می تواند سلامتی و نشاط خود را تضمین كند؛ بر این اساس، كمتر بیماری می شود و كمتر نیاز به دارو خواهد داشت. به منظور پاك سازی بدن از سموم،‌و تامین سلامتی جسم و روح، امور زیر به طور اكید توصیه می شود:

1- استفاده از مایعات

          لازم است استفاده از مایعات در طول روز در حد معقول (6 تا 8 لیوان) باشد. بهتر است آب مصرفی انسان آب چشمه باشد. استفاده از مایعات در طول روز موجب می شود كه مایعات بدن، مانند آب میان سلولی و آب درون سلولی تنظیم شده و به حالت تعادل درآید و در این حالت است كه سلول ها به راحتی می توانند به فعالیت خود بپردازند و متابولیسم و سوخت و ساز بدن به راحتی انجام شود؛ زیرا آنزیم ها در محیط مایعات به راحتی می توانند وارد سلول ها شده و سوخت و ساز را تنظیم نمایند و نیز به راحتی فضولات درون سلولی را كه بر اثر متابولیسم تولید می شوند از سلول خارج نمایند.

          آب چشمه به شرط سالم بودن مسیر آن، سالم ترین و گواراترین آب است و با هیچ چیز دیگری تركیب نمی شود و به انسان شادابی و نشاط می بخشد و غذای انسان را سریع هضم می كند و از املاح كافی برخوردار است.

2- استفاده از خاكشیر، انجیر و زیتون

          بهتر است هر روز صبح از خاكشیر و انجیر و زیتون استفاده شود. استفاده از این نوع مواد غذایی موجب می گردد سیستم گوارش انسان تنظیم خاص خود را داشته باشد، و همین امر موجب شادابی و نشاط و سلامتی او می گردد.

          خاكشیر بعد از مصرف، در بدن انسان تولید موسین یا لعاب می كند و روده را پاك سازی و آن را فعال می كند. انجیر به خاطر داشتن قند فراوان باعث فعالیت سلول ها و تولید انرژی زیاد می شود. هم چنین با جذب آب توسط دانه های انجیر در روده و در نتیجه، با متورم شدن آن ها، حركات دودی روده تنظیم می شود. زیتون به خاطر داشتن مواد مفیدی مانند اسید لینولئیك و لینولنیك (امگا 3 و امگا 6) موجب می گردد تا دیواره ی روده پاك سازی شود و مانع رسوب آهن موجود در غذا در دیواره ی روده گردد. هم چنین زیتون به خاطر داشتن اسیدهای یاد شده، جداره ی دیواره ی عروق خونی را تمیز و از رسوب چربی ها خطرناك، مانند LDL موجود در خون كه باعث آرترواسكلروزه شدن دیواره ی عروق می شود جلوگیری می كند. همین امر به نوبه ی خود موجب كاركرد ایده آل قلب می گردد و از بروز سكته جلوگیری می كند.

          خداوند متعال در سوره ی تین به انجیر و زیتون قسم یاد می كند. اگر كسی در طول عمر خود از این نعمت خدادادی به طور مستمر استفاده نماید، خود را از بسیاری از بیماری ها بیمه ، و سلامتی خود را تضمین می كند. بیان تمام خواص زیتون و انجیر مستلزم نگارش كتبا جداگانه ای است، ولی ما در این جا به همین مقدار بسنده می كنیم.

3- مواد غذایی را دستخوش دگرگونی های شدید قرار ندادن

          كم خوردن و ساده خوردن را پیشه ی خود سازیم؛ یعنی حتی الامكان مواد غذایی را دستخوش انواع دگرگونی های شدید قرار ندهیم. این نوع تغذیه بهترین و پسندیده ترین روش تغذیه در زندگی است؛ زیرا موجب می شود انسان همیشه در سلامت و نشاط زندگی كند.

          هر قدر مواد غذایی را دستخوش دگرگونی قرار دهیم فرمول شیمیایی آن ها پیچیده تر می شود و در نتیجه، بدن خود را به تحمل زحمت بیهوده وادار می كنیم؛ زیرا هر نوع غذایی كه انسان مصرف می كند، بدن نخست آن را به مواد ساده تبدیل می كند و سپس مورد استفاده قرار می دهد. پس چرا بدن خود را كه امانت الهی است بی مورد فرسوده كنیم،‌و پیری زودرس را برای خود به ارمغان آوریم؟! پرخوری و بدخوری، مادر همه ی بیماری هاست! چرا معده ی خود را آن قدر پر كنیم كه دیگر جایی برای فعالیت معده به هنگام هضم غذا نباشد؟!

          ساده غذا خوردن و به یك نوع غذا بسنده كردن موجب سلامتی، نشاط و سبكی خاصی می شود و بدن به زحمت نمی افتد و غذای ساده را به راحتی هضم و جذب می نماید. همین امر موجب جوانی و سلامتی و سرحالی انسان می شود. با این روش غذا خوردن،‌انسان همیشه سالم و با نشاط است و از زندگی خود نهایت لذت را می برد و هرگز سلامتی خود را فدای شكم نمی كند.

4- عدم استفاده از مایعات در هنگام غذا خوردن

          استفاده نكردن از هرگونه مایعات به هنگام خوردن غذا، به ویژه خوردن چای افراد دچار سوء هاضمه شده و دریچه ی پیلور معده (= باب المعده) ملتهب شده و غذا به راحتی از آن عبور نمی كند و همیشه ترش می كنند. این امر نهایتا موجب سرطان دریچه ی پیلور می شود.

          در جریان هضم غذا،‌براثر تحریك شیره ی گوارشی دریچه ی پیلور باز می شود،‌ولی اگر اختلالی در این امر صورت گیرد، این عضو كار خود را به درستی انجام نمی دهد و بسته می ماند. و از طرف دیگر، اسید معده، آن را تحریك نموده و باز می كند و كیموس وارده روده شده و احساس ترشی در گلو می كنیم. در واقع، كار دریچه ی پیلور عكس مس شود و همین امر موجب تورم و بسته شدن آن و در نتیجه،‌به مرور زمان انسان دچار سرطان می گردد.

5- استفاده از ظروف سفالین، لعابی، چینی یا سنگ سیاه

          استفاده از ظروف سفالین، لعابی، چینی یا سنگ سیاه باعث می گردد كه غذا فوق العاده خوش مزه و لذیذ شود؛ زیرا هیچ نوع مواد غذایی با این ظروف تركیب نمی شود و موجب نمی گردد كه تركیبات غذایی به هم بخورد و ایجاد بیماری و كسالت نماید. این نوع ظروف با بدن انسان سنخیت كامل دارند. و غذا در آن ها با حرارت ملایم و سریع طبخ و آماده می گردد.

6- عدم استفاده از توالت فرنگی

          استفاده از توالت فرنگی یك هدیه غربی برای ما شرقی ها است. استفاده زیاد از این نوع توالت از نظر بهداشتی مضر است و انسان را دچار بیماری های صعب العلاجی مانند كولیت یا قولنج روده می كند. اگر فیزیولوژی گوارش را مدنظر قرار دهیم، به مضرات توالت صندلی یا فرنگی پی خواهیم برد.

          روده ی بزرگ انسان یا كولون از سمت راست و پایین بدن شروع می شود و یك سیر صعودی را طی می كند، پس از آن به حالت افقی ادامه ی مسیر می دهد و نهایتا سیر نزولی پیدا می كند و در سمت چپ به سیگموئید یا قسمت فراخ منتهی، و در پایان به ركتوم و مخرج ختم می شود. بیشترین تفاله ی مواد غذایی به علت فراخی سیگموئید در آن جا انباشته می شود و اگر این قسمت از روده مورد فشار قرار نگیرد، به راحتی دفع صورت نمی گیرد. استفاده از توالت فرنگی باعث می شود فشار لازم به روده وارد نیاید و همین امر در درازمدت موجب بروز بیماری های روده ی بزرگ می شود. هم چنین است در حالت ایستاده ادرار كردن توسط آقایان. این عمل نیز باعث می شود مثانه دچار بیماری گردد؛ زیرا در این حالت،‌ادرار به راحتی و به طور كامل دفع نمی شود.

          بهترین و ساده ترین روش، استفاده از توالت ایرانی است. هنگام نشستن در توالت ایرانی، ماهیچه های ران و عضله ی شكم به سیگموئید فشار می آورد، و اگر سنگینی بدن را روی پای چپ قرار دهیم، در حداقل زمان اجابت مزاج صورت خواهد گرفت. در این حالت روده به طور كامل، تخلیه می گردد، و حتی از قسمت تحتانی طحال تا انتهای مخرج به یك باره فضولات دفع می گردد و همین امر موجب سبكی و نشاط انسان می شودو سنگینی امعا و احشاء نیز روی مثانه فشار می آورد و آن را كاملا تخیله می كند.

7- عدم استفاده از غذاهای فریز شده

          متاسفانه امروزه ماشینی شدن زندگی از یك سوء، و تلاش و كوشش بیش را حد افراد جامعه از سوی دیگر، بسیاری از امور زندگی انسان را تحت تاثیر قرار داده و دگرگون ساخته است. در واقع، انسان امروزی تلاش می كند كه پول به دست آورد و در حقیقت سلامتی را فدای پول كرده است؛ در حالی كه باید پول صرف سلامتی شود نه عكس آن. علاوه بر این، ما انسان ها یك سری قید و بندهایی به زندگی روزمره ی خود افزوده ایم و این بیشتر باعث رنج ما می شود. یكی از این قید و بندها مربوط به میهمانی ها است.

          در كدام آئینی آمده كه اگر میهمان سرزده به انسان رسید حتما باید برای او غذاهای آن چنانی آماده كرد؟! این چه رسمی است كه برای خود ایجاد كرده ایم؟ خوشبختانه آداب میهمانی را در این كتاب بیان كرده ایم و با مطالعه ی آن می بینید كه چه قدر میهمانی رفتن و پذیرایی از میهمانی كه بر انسان وارد می شود و می تواند ساده باشد. مگر آبروی انسان به یك مرغ ماشینی یخ زده بستگی دارد؟!

          به همین خاطر متاسفانه اكثر خانواده سعی می كنند با هر زحمتی كه شده یك دستگاه فریزر تهیه كنند و آن را انبار مواد غذایی خالی از ویتامین نمایند. اگر فلسفه ی این كار سوال شود، بلافاصله می گویند خوب وقت نداریم،‌گاهی میهمان سرزده می آید.

          سرمایی كه فریزرهای خانگی دارند عموما 18 تا 20 درجه زیر صفر است. آیا در این درجه از سرما مواد غذایی می توانند مواد مفید خود را حفظ كنند؟ این در حالی است كه برای انجماد مواد غذایی به زمان بیشتری نیاز است و این كم بودن درجه ی سرمای فریزرهای خانگی می توند موجب فساد مواد غذایی شود. علاوه بر این ، هنگام استفاده كردن از مواد منجمد باید صبر كرد تا به مرور از حالت انجماد خارج شوند، ولی چنین كاری معمولا صورت نمی گیرد و بلافاصفه آن را در داخل آب گرم یا داخل زود پز قرار می دهند. در واقع ، با این كار ما به جای غذا فقط تفاله ی آن را مصرف می كنیم و همین امر موجب بیماری های گوارشی و سایر ناراحتی ها خواهد شد.

          برای ذخیره كردن مواد غذایی می توان از روش خشك كردن كه فوق العاده راحت است استفاده كرد. در این روش،‌مواد غذایی نه تنها رنگ و طعم و حالت خود را از دست نمی دهند، بلكه تمام مواد مفید آن هم نیز از بین نمی رود. علاوه بر این ، جای كمتری را اشغال می كنند.

          مواد غذایی را چگونه خشك كنیم؟ به عنوان مثال، در مورد سبزی جات، می توانید مقدار زیادی سبزی را به این روش كه توصیه می شود پاك و سپس شستشو داده، بر روی پارچه ی تمیزی پهن كنید و در حداقل زمان با باد پنكه آن را خشك كنید؛ یعنی در ابتدا فقط برگ های خراب سبزی را انتخاب كرده و از ساقه جدا كنید و سپس آن ها را در ظرف بزرگی بشویید. با این روش می بینید كه حداقل زمان را برای پاك كردن سبزی جات صرف خواهید كرد. سبزی جات از ویتامین های گروه B برخوردارند و با خورد شدن و ریختن در آب این ویتامین ها كه محلول در آب هستند، اكثرا از بین می روند و ما باز هم تفاله ی سبزی جات را می خوریم. اما با روشی كه توصیه شد مواد مفید و ویتامین ها در سبزی جات حفظ خواهند شد. به هر حال، بعد از خشك شدن می توانید به راحتی برگ را زا ساقه جدا كنید و در كیسه ای از پارچه ی نخی ذخیره كنید و به هنگام نیاز آن را مصرف كنید. و یا در مورد حبوبات مثل نخود فرنگی یا باقالا، آن را از پوست خود درآروده ، قبل از شستن، به همان روشی كه پیشنهاد شد آن ها را خشك كنیدو نیم ساعت قبل از مصرف در داخل آب گرم قرار دهید.

8- هفته ای یك روز روزه گرفتن

          هفته ای یك روز روزه داشتن: افرادی كه بتوانند هفته ای یك روز روزه بگیرند، بدیهی است از سلامت خوبی برخوردار خواهند شد؛ زیرا از این طریق، سموم بدن آنان به راحتی دفع خواهد شد و همین امر موجب سلامتی آنان می شود و نشاط را به دنبال خواهد داشت. و افرادی كه نمی توانند در هفته یك روز را روزه ، بگیرند، می توانند كم خوری و ساده خوری را پیشه ی خود سازند و از این طریق سلامتی و نشاط خود را تامین كنند.

9- عدم استفاده از مواد شیمیایی برای ضد عفونی كردن

          نظافت و تمیزی جزء ایمان است،‌ ولی تمیز كردن و ضد عفونی نمودن خوراكی ها نباید به گونه ای صورت پذیرد كه مواد مفید آن ها از بین برود. در مجموع مواد گندزدا و میكروب كش كه امروزه در دسترس ما است، به همان نسبت كه میكروب را از بین می برند، به همان نسبت و شاید هم بیشتر،‌ویتامین ها و مواد مفید آن ها را نیز از بین می برند. اگر كمی در این امر دقیق شویم، می بینیم كه میكروب انسان را بیمار نمی كند؛ بلكه ضعف سیستم دفاعی بدن موجب بیماری می شود و شرایط را برای رشد و فعالیت میكروب فراهم می كند. پس سعی كنید با آب تمیز و پاك، میوه و سبزی جات را خوب بشویید. همان گونه كه گفته شد نباید سبزی جات را زیاد خرد كرد تا ویتامین آن ها از بین برود.

10- هفته ای یك روز كوه پیمایی كردن

          امروزه به خاطر اشتغالات بیش از حد افراد جامعه و نیز آلوده شدن هوا و نداشتن رژیم غذایی مناسب، باعث شده است تا روز به روز مواد زاید در بدن ما انبار شود. بنابراین بهتر است هفته ای یك روز را به سلامتی خود اختصاص دهیم و به كوه برویم تا هوای پاك و تمیزی را استنشاق كنیم، و خود را برای فعالیت در هفته ی آینده آماده كنیم و از آرامیش خاطر بیشتری بهره مند باشیم.

11- كمتر استفاده كردن از گوشت

          امروزه متاسفانه اكثر خانم های خانه دار بدون گوشت نمی توانند به راحتی آشپزی نمایند و اكثر غذاهایی كه طبخ می كنند با گوشت است. مسلم است كه گوشت به مقدار نیاز برای بدن انسان لازم است،‌ ولی افراط در خوردن آن موجب می شود كه اولا خوی و خصلت انسان شبیه حیوانات شود. ثانیا دچار بیماری های جسمی از قبیل بیماری های قلبی عروقی ، نقرس و درد مفاصل شویم. استفاده در حد معقول از گوشت توصیه می شود،‌ولی زیاده روی در آن برای انسان مضر است. سعی كنید بیشتر از غذاهای گیاهی و به صورت بخارپز استفاده نمایید؛ خصوصا اگر دارای سن بالای هستید.

12- استفاده از جوانه ی غلات و حبوبات

          متاسفانه امروزه اكثر افراد جامعه از جوانه ها به طور منظم استفاده نمی كنند و معمولا سالاد را با انواع سس ها تزئین می كنند و عموما آن را بعد از غذا میل می كنند كه كاری بس اشتباه است. حال اگر سالاد را با جوانه ها تزئین كرده ، به آن لیموترش تازه و روغن زیتون اضافه كنیم و آن را نیز قبل از غذا میل كنیم و كاملا بجویم، منافع زیادی برای ما خواهد داشت، از جمله:

اولا: غدد بزاقی ما كاملا ترشح، و سیستم گوارش فوق العاده فعال می شود و كمتر دچار بیماری های گوارشی ، جرم دندان و پیوره ی لثه خواهیم شد.

ثانیا: چون این مواد طبیعی و خام است، بعد از میل كردن دچار سنگینی معده و خواب آلودگی نخواهیم شد.

ثالثا: بیشترین حجم معده را سالاد پر خواهد كرد و انسان زودتر احساس سیری می كند و دچار چاقی بی مورد و سردردهای میگرنی نخواهیم شد.

رابعا: جوانه ها از انواع ویتامین ها غنی بوده و از آنزیم های زیادی نیز برخوردارند. این آنزیم ها كه در واقع غذای آماده ی جذب برای بدن است. به عنوان مثال، جوانه ی گندم علاوه بر آنزیم های زیاد،‌دارای ویتامین های باارزشی به نام ویتامین E است كه غدد جنسی را فعال می كند.

13- استفاده از مغزها یعنی مغز بادام، فندق، گردو و پسته

          بدن انسان به 20 نوع پروتئین نیاز دارد كه 10 نوع آن را بدن خود می سازد و 10 نوع دیگر باید توسط غذا تامین شود. نكته ی جالب توجه این است كه در این چهار مغز 20 نوع پروتئین وجود دارد كه كار بدن را تسهیل، و چهار برابر گوشت نیز كالری و انرژی ایجاد می كنند و مضرات گوشت را ندارند. تمام ویتامین و املاح معدنی مفید برای بدن به حد كافی در مغزها وجود دارد و با استفاده از آن ها می توانیم از نشاط و شادابی خاصی برخوردار شویم. شما خانواده های محترم به جای پفك، یخمك، آب نبات و سایر تنقلات مصنوعی می توانید روزانه به مقدار خیلی كم از این چهار مغز تازه و خام برای فرزندان خود تهیه كرده و سلامتی آن ها را حفظ كنید. با استفاده از مواد غذایی سالم و با ارزش، سلامتی و نشاط را برای خانواده و فرزندانتان به ارمغان بیاورید.

14- استفاده از میوه جات و سبزی جات تازه

          بدن انسان به چها نوع مواد غذایی نیاز دارد: پروتئین ها، قندها،‌ چربی ها و ویتامین ها. برای حفظ سلامتی هر روز باید به مقدار نیاز از این مواد استفاده كرد. میوه جات و سبزی جات منبع غنی ای برای انواع ویتامین ها هستند و اگر روزانه به مقدار معینی از آن ها استفاده شود، نشاط و شادابی انسان تامین خواهد شد. سعی كنید هر روز به مقدار لازم از میوه جات و سبزی جات تازه به همراه مواد غذایی دیگر استفاده كنید.

15- استفاده از هوای پاك و تمیز

امروزه استفاده از هوای پاك و تمیز فوق العاده دشوار است؛ زیرا با آلوده شدن هوا چنین امكانی وجود ندارد،‌مگر این كه هفته ای یك بار از شهر خارج و به طبیعت پناه ببریم. حداقل كمكی كه در این رابطه می توانیم به خودمان بكنیم این است كه از دخانیات استفاده نكنیم . با این كار،‌كمك بزرگی به خود و اهل خانه و جامعه ی خود كرده ایم.

16- عدم استفاده از خانه های بتونی

          جای بسی تاسف است كه امروزه اكثر خانه های مسكونی را از بتون می سازند. در واقع زندگی مردم امروزه در قوطی كبریت ها تلف می شود كه كوچك ترین و كم ترین عارضه ی این خانه و به طور كلی خانه های آپارتمانی،‌ناراحتی های عصبی و تحریك مدام سلسله اعصاب است؛ زیرا بتون تشعشعاتی از خود ساطع می كند كه روی سلسله اعصاب اثر سوء می گذارد و نتیجه ی آن عصبی شدن افراد است.

17- استفاده از لباس های نخی به عنوان لباس زیر

          امروزه بر اثر پیشرفت و تكنولوژی و به وجود آمدن كارخانه های پتروشیمی و علوم شیمی مدرن، الیاف مصنوعی كه بسیار سبك و ارزان نیز هستند به وجود آمده است. با این الیاف، انواع لباس های زیر تولید می شود این الیاف چون مصنوعی است و نمی تواند عرق بدن را به راحتی جذب كند، باعث آلرژی و تحریك پوستی در انسان می شود. بهترین و شیك ترین و لطیف ترین لباس ها بایدلباس زیر باشد؛ زیرا مستقیما با بدن در تماس است و بهترین آن ها لباسی است كه از الیاف طبیعی مانند: پنبه درست شود كه خداوند متعال آن را برای ما انسان ها آفریده است. لباس های نخی یا پنبه ای یكی از الطاف الهی است كه به انسان ها به خصوص نوزادان و كودكان ارزانی داشته است.

18- عدم استفاده از مواد خوش بو كننده شیمیایی

          استفاده از این مواد از نظر بهداشتی مضر است. ممكن است سوال شود استفاده از مواد خوش بو كننده چه اشكالی دارد؟ مگر بوی خوش اشكال دارد؟ در جواب باید گفت تمیزی و بهداشت و استفاده از بوی خوش هیچ اشكالی ندارد، ولی چرا از شكل طبیعی آن استفاده نشود؟ آیا می دانید گازی كه درون دئودورانت ها و اسپری های خوش بو كننده وجود دارد چیست؟ این گازها عبارتند از: گاز فرئون 11 و 12 كه اصلی ترین عامل از بین بردن لایه ی باارزش ازون، و تشعشعات مضر نور آفتاب و ایجاد انواع سرطان های پوست. این نوع دئودورانت ها ضد عرق است و باعث ایجاد تغییرات شیمیای در پوست بدن می شود و منافذ پوست را می گیرد و سمومی كه باید از بدن خارج شود در داخل بدن می ماند. مگر عطرهای طبیعی چه اشكالی دارد كه از آن ها استفاده نمی كنید؟

19- عدم استفاده از سم در محیط خانه

          هر اتفاقی كه در طبیعت رخ می دهد زائیده ی علتی است . پس بهتر است به جای مبارزه با معلول، علت آن ها را از بین ببریم. بهترین راه مبارزه با حشرات موذی، به ویژه سوسك عبارت است از:

اولا: حتی الامكان از سرخ كردن غذا در محیط خانه، به ویژه در آشپزخانه اجتناب كنیم. مهمترین علت به وجود آمدن سوسك، غذاهای سرخ شده به خصوص بوی سرخ كردنی است.

ثانیا: سعی كنید درب تمام فاضلاب ها به خصوص فاضلاب توالت را به هنگام خواب ببندید. می توانید برای این كار از دریچه ی فنردار استفاده كنید.

ثالثا:  هنگام خواب هیچ نوع ماده غذایی یا زباله را در دسترس قرار ندهید و آن ها را در كیسه های درب بسته بگذارید.

رابعا: نظافت را همیشه رعایت نمایید و درز درب ها را با نوارهای ابری مخصوص بپوشانید.

          با این روش،‌شما به راحتی می توانید بدون استفاده از سم، با حیوانات موذی برخورد كنید؛ این در حالی است كه استفاده از سم برای كشتن و نابود كردن حیوانات موذی باعث آلوده شدن محیط زیست انسان می شود و از بین بردن این آلودگی خود بسیار مشكل تر است از نابود كردن آن حیوانات موذی.

20- عدم استفاده از مواد پلاستیكی و ظروف ملامین

          امروزه با ازدیاد ظروف پلاستیكی و ملامین ناراحتی های پوستی و آلرژی نیز رو به افزایش است. ظروف ملامین به خصوص برای استفاده در مورد غذاهای گرم و داغ بسیار مضر است؛ چون تمام مواد مصرفی برای ساختن چنین ظروفی از مواد شیمیایی سنتز شده است، و خصوصا برای كودكان زیان فراوان دارد. چه اشكالی دارد ما از ظروف سفالین، لعابی، بلوری و یا چینی استفاده كنیم؟ اگر می خواهیم از مواد پلاستیكی یا ملامین استفاده كنیم، بهتر است برای مصارف غیر تغذیه ای ، مانند زیر گلدانی و غیره استفاده شود.

21- پیاده روی با پای برهنه

          امروزه، اكثر خانه ها از بتون و به صورت آپارتمانی ساخته می شود و كف آن ها معمولا از مواد پلاستیكی و شیمیایی مانند موكت فرش شده است. كفش و دمپایی ای كه استفاده می كنیم،‌عموما پلاستیك یا لاستیك است و روزانه دفعات متعددی دچار برق گرفتگی ( به خاطر ایجاد الكتریسته ی ساكن در بدن خود) می شویم و با دست زدن به دستگیره ی درب، این الكتریسیته ی ساكن تخلیه شده و دچار شوك عصبی می شویم. بهتر است هفته ای یك بار حداقل به دامن طبیعت پناه برده و در جای تمیز، روی شن یا ماسه و یا خاك پاكیزه با پای برهنه راه برویم تا این مواد الكتریسیته به راحتی از بدن خارج شود. و اعصابی آرام و راحت پیدا كنیم.

22- استفاده معقول از گیاهان وحشی در طول سال

          منظور از گیاهان وحشی گیاهانی مانند ریواس،‌ پونه ی كوهی، شنگ،‌ گل بابونه، آویشن، چای پشمی، ترشك و ... است. در طول سال اگر از این گیاهان به مقدار نیاز استفاده شود فوق العاده مفید خواهد بود؛ به شرط آن كه در مصرف آن ها زیاده روی نشود. این گیاهان را می توان به جای چای، دم كرد و همراه با عسل استفاده نمود و یا به عنوان چاشنی به غذا افزود.

23- عدم استفاده از چراغ خواب

          مطلب عجیبی به نظر می آید. مگر استفاده از چراغ خواب چه اشكالی دارد؟ حتی رنگ چراغ خواب نیز تاثیرات متفاوتی در ما ایجاد می كند و اگر بخواهیم در این باره توضیح كامل بدهیم بحث به درازا می انجامد، ولی به طور خلاصه عرض می شود بدن انسان از سلول های بی شماری تشكیل شده است و هر سلول دارای یك ساعت بیولوژیكی است! در حقیقت، در هر سلول یك فتوسل وجود دارد كه به نور حساس است. سلول ها در محیط نورانی و روشن فعالیت می كنند و دچار خستگی می شوند. خداوند متعال در سوره ی مباركه نمل آیه 86 می فرماید:

« آیا نمی بینند كه ما شب را آفریدیم تا در آن بیاسایند، و روز را روشنی بخش {گردانیده ایم}؟ قطعا در این  {امر} برای مردمی كه ایمان دارند مایه های عبرت است.» (نمل، 86)

          با استفاده از چراغ خواب، در واقع عملا ما استراحت و خواب را از سلول ها سلب می كنیم و نتیجه ی آن خستگی توام با خمیازه و دهن دره در روز است. به عنوان آزمایش، كاری را كه پیشنهاد می شود انجام دهید و بعد خودتان قضاوت كنید.

          یك شب با چراغ خواب استراحت نمایید و صبح كه از خواب بیدار شدید، احساس خود را در طول روز ثبت كنید. ببینید آیا دچار خمیازه می شوید؟ و آیا احساس خستگی می كنید یا نه؟ روز بعد هنگام شب بدون چراغ خواب و در تاریكی مطلب استراحت كنید و صبح كه از خواب بیدار شدید، باز احساس خود را ثبت كنید و آن ها را با یكدیگر مقایسه كنید. به هر حال یكی از محسنات استراحت نمودن در تاریكی مطلق ایجاد آرامش و نشاط برای شخص است.

24- استفاده از كفش و لباس راحت

          این جمله از پیامبر گرامی اسلام (ص) است و به طور اجمال این جمله را بررسی می كنیم. ما در جهانی زندگی می كنیم كه مملو از تشعشعات است. البته در ساعات مختلف از روز یا شب، میزان این تشعشعات متفاوت است. ولی بهترین و مفیدترین تشعشعات زمانی است كه ما بتوانیم از آن استفاده ی بهینه كنیم . آن زمان چه وقت است؟ آن زمان عبارتست از: «قبل از اذان صبح تا طلوع آفتاب»؛ زیرا مفیدترین تشعشعات در این زمان ساطع می شود و اگر ما در معرض آن قرار بگیریم بدن ما انرژی های مثبتی را كسب می كند و تا فردای آن روز از نشاط فراوانی برخوردار خواهیم شد. البته این امر در صورتی میسر می شود كه شب ها زود به خواب برویم و حتی الامكان از چراغ خواب نیز استفاده نكنیم.

علاوه بر این، لازم است زمانی كه از خواب برمی خیزیم، از لباس های راحت و كفش راحتی استفاده نماییم و در طبیعت قدم بزنیم. اگر بتوانیم چنین كاری را انجام دهیم، اثرات مفید آن را با تمام وجود حس خواهیم كرد.

تایپ: علی اكبر ادهم ماراللو




طبقه بندی: فصل نهم پاك سازی بدن از سموم 1،
[ دوشنبه 2 فروردین 1389 ] [ 08:56 ب.ظ ] [ علی اكبر ادهم ماراللو آموزگار ششم ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

موضوعات
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :

فروش بک لینکطراحی سایتعکس